pleisterwerk voor binnen

Wie bouwt aan een nieuwe woonst of in zijn huidige woonst renovatiewerken wil uitvoeren; stoot vroeg of laat op de noodzaak van pleisterwerken. Het goede nieuws? Binnenbezetting is één van de leukste stappen in het bouwproces omdat je woonst er plots groter, lichter en mooier uitziet. Eindelijk, een echt huis.

Pleisterwerken Van Vossel zorgt voor de bepleistering van al uw muren en plafonds:

* Sierpleister: ruime keuze aan structuren.
* Gyproc-werken: plaatsen van verlaagde plafonds, scheidingswanden, akoestische scheidingswanden, brandwerende Gyproc-plafonds …
* Gewone bezettingen: een gladde afwerking van muren en plafonds zodat deze na het drogingproces onmiddellijk kunnen overschilderd worden.
* Voor later tegelwerk voorzien wij een waterafstotende cementbepleistering.
* Indien nodig, voorzien wij de nodige draagstructuren in ijzer (Stucanet) of gipskartonplaten (Gyplat).
* Indien gewenst, voorzien wij ook rolkasten gemaakt van traditioneel gips en ijzer. Deze vormen dan een mooi geheel met de andere bezetting en kunnen door u naar wens gedecoreerd worden.

Binnenbepleistering nieuwbouw

Binnenbepleistering nieuwbouw

VOOR
Binnenbepleistering nieuwbouw

Binnenbepleistering nieuwbouw

NA
Binnenbepleistering nieuwbouw

Binnenbepleistering nieuwbouw

VOOR
Binnenbepleistering nieuwbouw

Binnenbepleistering nieuwbouw

NA

Moulures

Bij Pleisterwerken Van Vossel worden de door u gekozen moulures nog met de hand getrokken. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van voorgevormde moulures, die wij met de grootste precisie plaatsen.

Renovatie

Zowel oude als nieuwe muren en plafonds krijgen een nieuwe bepleistering met steeds de beste producten.

Bij een bouw of verbouwing zorgen wij voor kleine en grote renovatiewerken aan de bepleistering van uw muren en plafonds. Dat kan gaan van het bepleisteren van een muurtje, een beschadigde bezetting helemaal herstellen … tot het helemaal bepleisteren van de ruimtes in uw woning en de buitenkant ervan.

ALS HET NET IETSJE BETER MOET ZIJN

Algemene pleisterwerken Nick Van Vossel - zelfwerkende patroon met 38 jaar ervaring - voor nieuwbouw & renovatie - binnen en buiten bepleistering

 

 

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of offerte